Bestill et hjemmebesøk, så sender vi deg en kjøkkenspesialist. Helt uten kjøpsforpliktelser, og helt gratis.

For at du skal få se hvordan f.eks. en kjøkkenfront vil se ut hjemme hos deg, tar vi med oss modell-, materiale- og fargeprøver når vi kommer på besøk. Det er jo tross alt hos deg fronten skal brukes. Hvordan synes du frontene påvirkes av belysningen på kjøkkenet ditt, hvordan lyset kommer inn gjennom vinduene og hvordan resten av kjøkkenet ser ut? Med et hjemmebesøk får du en realistisk oppfatning av hvordan ting vil se ut hjemme hos deg, og det gjør det lettere å velge.
Du kan fortelle oss hva du ønsker deg og lurer på i ro og mak. Vi tar for oss hele prosessen, trinn for trinn, og dekker alt fra kjøkkenets utseende og funksjon til praktiske detaljer som mål og montering. Vi opplever ofte at kundene våre setter stor pris på vår lange erfaring og rådene vi gir. Mange synes at et hjemmebesøk er gull verdt. Det er en service vi tilbyr, gratis og helt uten kjøpetvang.

Bestill hjemmebesøk i dag.
Fyll ut skjemaet nedenfor, så hører du snart fra oss!

Ved å bestille et hjembesøk og dermed gi personlig informasjon til Kjøkkenfornyeren Østfold, godtar du at de brukes i samsvar med vår personvernpolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Med over 40 års fartstid i bransjen tør vi å garantere at drømmekjøkkenet ditt er like rundt hjørnet!

Vi i Kjøkkenfornyeren Østfold har kvalitet, service, design og respekt for kunden som våre ledestjerner. Vi har vært 40 år i bransjen og har derfor de rette forutsetningene for å kunne gi deg drømmekjøkkenet ditt. Hos Kjøkkenfornyeren Østfold kan du handle kjøkken i full trygghet. Velkommen til oss.