Nye kjøkkenfronter

Kjøkkenet føles som nytt når kjøkkenfrontene skiftes ut.

Noen ganger er det bare overflatene som trenger fornyelse. Vi hjelper deg å bytte kjøkkenfronter og montere de nye på kjøkkenets eksisterende stammer. Dette er en smidig måte å gi kjøkkenet en ny og tidsriktig følelse på og skape en innbydende oase for matlaging og samvær. Innsatsen er minimal, og resultatet blir feiende flott – alt til en særdeles gunstig pris. Alt du trenger å gjøre er å finne din favoritt blant våre svenskproduserte kjøkkenfronter i mange modeller, materialer og farger. Vi tar hånd om resten.

Malt – velg blant mange farger.

Laminat – kjøkkenets slitesterke imitator.

Høyglans – håndpolert for optimal finish.

Tre – for den naturlige følelsen.

Vi hjelper deg hele veien når du skal friske opp kjøkkenet med nye kjøkkenfronter.

Modell, materiale og farge – vi veileder deg så du kan finne kjøkkenfrontene som gir deg den gode følelsen. Etterpå tar vi hånd om alt det praktiske. Ingen kjøkkener er like, og derfor er det så viktig med nøyaktige mål. Vi møter opp hjemme hos deg for å passe på at alle mål blir riktige. Monteringen tar vi hånd om selv, slik at du er garantert et profesjonelt resultat til avtalt tid. 

—1

HJELPSOM VEILEDNING

Vi tar oss en prat om alt du lurer på. Du får hjelp til å finne riktig planløsning, stil, funksjonalitet og farge. Vi hjelper deg hele veien fram til et nytt kjøkken.

—2

ALT SKREDDERSYS

Hele sortimentet vårt kan tilpasses etter dine behov og plassen på kjøkkenet ditt. Det sikrer at du får et nytt kjøkken av god svensk kvalitet, som er skreddersydd for deg.

—3

SVENSK KVALITET

Kjøkkenet ditt produseres i Sverige. Alle kjøkkener skreddersys, store som små. Av erfaring vet vi at fabrikkens service er ypperlig, og at kjøkkenet ditt blir akkurat som tenkt.

—4

PROFESJONELL MONTERING

Vi sørger selv for at monteringen utføres på profesjonelt vis og til avtalt tid. Når monteringen er fullført, skal det nye kjøkkenet innvies.

Bestill hjemmebesøk. Gull verdt, og helt gratis.

Kontakt oss, så får du all hjelpen du trenger.

Pass på å komplettere med smart kjøkkeninnredning

Nå som du allerede er i gang, kan det være lurt å komplettere med en smart, praktisk og pen oppbevaringsinnredning i kjøkkenskap og -skuffer. Skap oversikt med romslige uttrekksskuffer. Gjør kildesorteringen enkel med lett tilgjengelige beholdere. Velg dempede skuffer for stille komfort. Snakk med oss. Vi har mange smarte løsninger som får kjøkkenet ditt til å føles topp moderne.

Smart flat
Gryteskuff med TopSide og OrgaStore.
Kjøkkenkuffe med krydderinnsats
Pendel
Comfort 52°
Intra Cristalite Nemo
Inni skuffer
Laminat - Quartz Stone
Classic
Laminat - Jura Stone Black
Comfort
Intra Universo
Stein - Bohus Röd
Laminat - Vit
Stil Glassy
Tandem
Laminat - Silver sand
Oksid 10, tinnoksid 11 & Rustfri look 9
Oksid 40 & Antikk Tinn 39
Schock Napos
Laminat - Smoke Quarstone

Med over 40 års fartstid i bransjen tør vi å garantere at drømmekjøkkenet ditt er like rundt hjørnet!

Vi i Kjøkkenfornyeren Østfold har kvalitet, service, design og respekt for kunden som våre ledestjerner. Vi har vært 40 år i bransjen og har derfor de rette forutsetningene for å kunne gi deg drømmekjøkkenet ditt. Hos Kjøkkenfornyeren Østfold kan du handle kjøkken i full trygghet. Velkommen til oss.