Leter du etter drømmekjøkkenet?
Skreddersydde kjøkken er vår hverdag.

Et nytt kjøkken skal føles riktig helt inn i hjerteroten. Du kan forvente det beste av oss i Kjøkkenfornyeren.

Vi i Kjøkkenfornyeren har valgt den svenske kjøkkenprodusenten Creoform Kök som hovedleverandør av kjøkkeninnredninger. Det gjør at vi kan tilby deg Nordens mest fleksible produksjon av kjøkkeninnredninger. Alt skreddersys med utgangspunkt i høy kvalitet, flott design og god service. Dessuten får du et av markedets største utvalg – og svært gode priser.

Den plassbygde følelsen. Det lille ekstra i et nytt kjøkken.

Som et sekelskiftekjøkken, bare litt strengere. Og med samme følelse som et plassbygd kjøkken. Listene mellom kjøkkenskuffene og kjøkkenskapene bidrar til den følelsen. Store arbeidsflater gir plass til både inspirert matlaging og trivelig sosialt samvær.

Store flater, tiltalende minimalisme.

De store, slette kjøkkenfrontene er utstyrt med stilrene knotter og håndtak. Den minimalistiske formgivningen tilfører rommet ro. Stilen heter Bistro.

Følelsen av plassbygd kjøkken. Med rom for det gode livet.

Sekelskiftestil. Rustikt og solid med plassbygd følelse. Fullstendig innfelte kjøkkenskuffer og -fronter. Alt er skreddersydd med oppbevaringsplass til alt og arbeidsflater til alle. Gulvsokler og taklister som leder tanken hen på forgangne tider.

Minimalistisk design. Mulighetenes kjøkkenøy.

Store, glatte kjøkkenfronter. Stilrene håndtak. Minimalisme i flater og inntrykk. Kjøkkenøya ble laget som en møteplass. Farge og materiale velger du selv – utvalget er stort. Milano er et kjøkken i Creoform Köks storbyserie.

Håndtak i aluminium. Speilblankt.

Stilrent. Høyglanset hvitt. Aluminiumshåndtakene er felt inn. En lavmælt detalj som tilfører kjøkkenet karakter. Du kan velge kjøkkenfrontene i matt utførelse også. Paris er et kjøkken i vår storbyserie.

Et nytt kjøkken med følelsen av storby.

Store flater. Slette og moderne. Velg mellom matt og høyglans. Både frontene og skuffene er bredere enn vanlig, noe som gir en litt strammere følelse. Innfelte håndtak forsterker det minimalistiske uttrykket.

Skjønn skogsgrønn følelse.

Den skogsgrønne fargen er som hentet ut fra Norrlands skoger, og det er nettopp der du finner dette kjøkkenet. Listene under, over og mellom skapene gir følelsen av at kjøkkenet er plassbygd.

Landlig kjøkkenromantikk.

Dekorative karmlister sammen med Celestins uvanlige vitrineløsninger gir et stemningsfullt nytt kjøkken. Du kan komplettere med frittstående vegghyller, skreddersydd til kjøkkenet ditt.

Landlig rustikk med massivt tre.

Murt teglvegg, synlige takbjelker og et flott heltregulv. Kjøkkenfronter av massivt tre ble det naturlige valget. Huset er et ombygd kornmagasin, og den trekkfulle drengeboligen ble til et koselig kjøkken.

Rustikt og romantisk.

Perlespont-veggpanel harmonerer fint med kjøkkenvitrinenes pilastere. Den skreddersydde vegghyllen passer perfekt mellom vindu og kjøkkenskap. En takhengt vifte og kjøkkenøyas komfyrtopp gjør matlagingen enda mer gledesfylt.

Kjøkkenfornyeren Østfold hjelper deg med ditt nye kjøkken. Skreddersydd, moderne og praktisk.

Det skal bli sånn som du har sett det for deg. Og helst enda bedre. Vårt mål er at du skal få et nytt kjøkken som du er stolt over å vise fram til slekt og venner, og som gir deg den gode følelsen du var på utkikk etter. Både i hverdagen og når venner kommer på besøk. Kanskje med en plassbygd følelse også.

—1

HJELPSOM VEILEDNING

Vi tar oss en prat om alt du lurer på. Du får hjelp til å finne riktig planløsning, stil, funksjonalitet og farge. Vi hjelper deg hele veien fram til et nytt kjøkken.

—2

ALT SKREDDERSYS

Hele sortimentet vårt kan tilpasses etter dine behov og plassen på kjøkkenet ditt. Det sikrer at du får et nytt kjøkken av god svensk kvalitet, som er skreddersydd for deg.

—3

SVENSK KVALITET

Kjøkkenet ditt produseres i Sverige. Alle kjøkkener skreddersys, store som små. Av erfaring vet vi at fabrikkens service er ypperlig, og at kjøkkenet ditt blir akkurat som tenkt.

—4

PROFESJONELL MONTERING

Vi sørger selv for at monteringen utføres på profesjonelt vis og til avtalt tid. Når monteringen er fullført, skal det nye kjøkkenet innvies.

Bestill hjemmebesøk. Gull verdt, og helt gratis.

Kontakt oss, så får du all hjelpen du trenger.

Kjøkkeninnredning for perfekt resultat. Praktisk, smart og pent.

Tilbehøret som hever det nye kjøkkenet ditt.
Et nytt kjøkken skal gi deg godfølelse lenge. Derfor velger vi nøye ut alt av kjøkkentilbehør og fokuserer spesielt på utseende, holdbarhet og ikke minst funksjonalitet. Se for eksempel på våre hjørneskapsuttrekk som er utstyrt med antisklibelegg. Det synes vi er et eksempel på gjennomtenkt kjøkkeninnredning. Det samme gjelder alle kjøkkenskuffene våre, hvor smart innredning gir god oversikt og tilgang. Detaljene er viktige for at hverdagen skal bli enklere.

Mora MMIX K6
Crystal Touch
Damixa Tradition Koppar
Tandem
Laminat - Vit
Gryteskuff med DesignSide
Laminat - Jura Stone Black
Skuffesystem - velg mellom 2, 3, 4 eller 5 skuffer
Tre - Eik Skifer
Intra Quadra
Stein - Steel Grey
Stein - Bohus Grå
Tre - Ek Snø Helstav
Intra Horizon
Pendel
Krom - runde 86, knott 84, porslin 85 & skål 87
Rustfri look 20, 21, 22 & 23
Tandem
Laminat - Black Granite
Base
Intra Qube

Med over 40 års fartstid i bransjen tør vi å garantere at drømmekjøkkenet ditt er like rundt hjørnet!

Vi i Kjøkkenfornyeren Østfold har kvalitet, service, design og respekt for kunden som våre ledestjerner. Vi har vært 40 år i bransjen og har derfor de rette forutsetningene for å kunne gi deg drømmekjøkkenet ditt. Hos Kjøkkenfornyeren Østfold kan du handle kjøkken i full trygghet. Velkommen til oss.