Köksinredning —
Benkeplater

Benkeplater

Når det gjelder benkeplate, sverger mange til massivt tre, naturstein eller laminat. Disse materialene kjennetegnes av at de er både vakre og holdbare. Finn din favoritt i vårt store utvalg. Nedenfor ser du noen, og vi viser deg gjerne resten!

Benkeplater av naturstein

Naturstein er et fantastisk materiale både innredningsmessig og funksjonsmessig. Det er særdeles funksjonelt og tilnærmet uslitelig. Som innredningsdetalj løfter naturstein ethvert interiør.

Benkeplater i massivt tre

Naturens vakre, organiske mønstre tilfører kjøkkenet en tidløs ro.  Massivt tre er intet unntak, og mange mener at trefølelsen trumfer alle alternativer. Hos oss har du mange tresorter å velge mellom. 

Benkeplater av laminat

Laminat kjennetegnes av slitestyrke og holdbarhet. Laminatets evne til å imitere andre materialer er det som gjør det ekstra interessant som benkeplate. Imiterte tresorter og marmorvarianter er populære valg. Laminat fås dessuten i mange forskjellige farger og nyanser.

Kjøkkenfornyelse eller nytt kjøkken? Vi har benkeplaten for deg.

Iblant er en fornyelse alt som trengs. Da bytter du ut det som er slitt eller du har gått lei av, for eksempel kjøkkenfronter, kjøkkenskuffer og benkeplater. Andre ganger er det den store forvandlingen som skal til, med nytt fra topp til bunn. Uansett hva du velger, skreddersyr vi benkeplaten tilpasset dine mål.

Stein - Bianco Carrara
Stein - Viscount White
Stein - Bianco Sardo
Stein - Bohus Grå
Stein - Bohus Röd
Stein - Steel Grey
Stein - Nero Angola
Stein - Galaxy Black
Laminat - Silver sand
Laminat - Vit
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Marmor Beige
Laminat - Mika Nero
Laminat - Smoke Quarstone
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Tre - Ek Snø Helstav
Tre - Eik Hvit
Tre - Eik Skifer
Tre - Eik Hardvoks Helstav
Tre - Eik Klippgrå
Tre - Valnøtt Sort Hardvoks
Tre - Eik Sort Helstav
Tre - Eik Sort Ebony

Med over 40 års fartstid i bransjen tør vi å garantere at drømmekjøkkenet ditt er like rundt hjørnet!

Vi i Kjøkkenfornyeren Østfold har kvalitet, service, design og respekt for kunden som våre ledestjerner. Vi har vært 40 år i bransjen og har derfor de rette forutsetningene for å kunne gi deg drømmekjøkkenet ditt. Hos Kjøkkenfornyeren Østfold kan du handle kjøkken i full trygghet. Velkommen til oss.